Lähtö

                    Ensimmäinen lähtö starttaa ravintola Fontanan portilta (Hovioikeudenpuistikko 15) keskustasta klo 17.00 ja viimeinen                       klo 18.00. Valitse  oma lähtösi: klo 17.00, klo 17.30,   klo 18.00, klo 18.30.  Lähtöön pitää ehdottomasti saapua ajoissa.                           Pidä huolta suoritusajastasi läpi illan.

 


Säännöt

§ 1.  Jokaisen tutkintoon pyrkivän on noudatettava ajantasaisia lakeja, asetuksia ja järjestyssääntöjä sekä toteltava virkavallan määräyksiä.

§ 2.  Tutkinnon suorittajan tulee olla täysi-ikäinen. Jokaisen on todistettava ikänsä lähtöpaikalla.

§ 3. Älä roskaa tai muutenkaan sotke kaupunkia, varmastikin jaksat huolehtia roskat lähimpään roskikseen ja pidättää lähimpään vessaan asti.

§ 4. Tutkinto suoritetaan paikallisissa juottoloissa. Muistathan vilauttaa appropassia jokaisen tilauksen jälkeen.

§ 5. Suoritusaika on 4 tuntia. Ensimmäinen lähtö starttaa Fontanan portilta klo 17.00 ja viimeinen klo 18.00. Valitse oma lähtösi: klo 17.00, klo 17.30, klo 18.00, klo 18.30.  Lähtöön pitää ehdottomasti saapua ajoissa. Pidä huolta suoritusajastasi läpi illan


Juomamäärät

kandi: 6 suoritusleimaa

maisteri: 9 suoritusleimaa

tohtori: 12 suoritusleimaa

dosentti: 14 suoritusleimaa


Huom! Pystyt suorittamaan vain kaksi tutkintoa kerralla eli ensimmäisenä vuonna sinulla on mahdollisuus kiriä jopa maisteriin asti. Mutta mikäli olet osallistunut miniBoomCity Approon viime vuonna, on sinulla mahdollisuus suorittaa myös tohtorin arvonimi.


Muistettavaa rastipaikoilla

Kaikkien iltaa helpottaaksenne, muista varautua käteisellä illanviettoon! Visa Electron ei ole kovin suositeltava maksutapa, kun liikkeellä on paljon ihmisiä. Sen sijaan käteinen on kultaa. Näin palvelu on nopeaa ja hymy pysyy kaikkien kasvoilla.  Leiman appropassiisi saat baaritiskiltä ostaessasi juoman virallisissa suorituspaikoissa. Myös alkoholiton on hyväksyttävä vaihtoehto.